Skräckstunden: Löparen

När jag började skriva så funderade jag på att läsa in historierna och lägga upp på Youtube. Det har inte blivit något av dem planerna men en historia har ändå blivit uppläst. Det är podden Skräckstunden som läst in Löparen. Otroligt kul att höra ens egna ord tolkas av någon annan och Veronica och grabbarna gör det så bra också. Även om ni redan läst Löparen så rekommenderar jag att lyssna på Skräckstundens version.

Lyssna här.

Följ gärna Skräckstundens Facebook-sida för att inte missa några historier.

Bilden lånad av Skräckstunden.

1 svar på ”Skräckstunden: Löparen

  1. Veronica / Skräckstunden säger:

    Och jag vill bara säga att historien är fantastiskt bra och jag är glad att jag fick äran ATT faktiskt läsa upp den 🙂 Så tack för det!
    // Veronica på Skräckstunden!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.